Våra lokaler

Nyttja lokalen?


När du behöver större än hemma

__________________________________________________________________

Som medlem i Sandby ideella Träningscenter kan du disponera våra lokaler för fest, kalas, disco, möten, loppis, utbildning, events mm. Lokalerna kan disponeras för heldag, halvdag eller per timme. Läs mer om våra lokaler nedan.

"Bra med lokal i byn - jag får inte plats med hela släkten hemma."

"En stor lokal gjorde att vi kunde bjuda hela klassen på kalaset."

IMG_3458
IMG_3460
IMG_3456

Fitnessalen


Ca 180 kvm stor lokal med antingen mjuk matta eller trägolv. Lokalen kan möbleras med bord och stolar under förutsättning att mattorna tas bort (görs av Sandby TC).

I lokalen finns en scen och ljudanläggning. Belysningen kan dimmas och det finns även enklare discobelysning. En "serveringslucka" med tillhörande rum funkar utmärkt som kiosk eller för servering. Det finns även två mindre kylar för att hålla t.ex. dricka kallt. Vill man kan man också få tillgång till köket där kylskåp, frys, vatten, kaffebryggare, vattenkokare och micro finns.

IMG_9055
IMG_9053
IMG_9050
IMG_9049

Dojon


Ca 230 kvm stor lokal med kampsports-matta. Lokalen kan inte möbleras men det finns gått om möjligheter att leka och/eller träna i lokalen. Utrustning som finns i lokalen får gärna användas, men vi förväntar oss att de lämnas tillbaka i samma ordning och skick.

Vill man fika eller äta kan man göra det i det allmänna utrymmet utanför dojon. Vill man kan man också få tillgång till köket där kylskåp, frys, vatten, kaffebryggare, vattenkokare och micro finns.

Bord och stolar


Vid hyra av lokal finns även bord och stolar i viss omfattning till uthyrning. Vi har 12 konferansbord som kan ställas samman till långbord, små öar, u-form eller annat. Det finns även 24 tygklädda stolar i grått.

Avgifter 

Avgift per timme:

     400 kr

Halv dag: 

     1000 kr

Hel dag:

     1500 krHyra av bord och stolar:

     300 kr

Städning av lokal ansvarar man för själv och det ska återlämnas i samma skick som man fick den. Dammsugning och våttorkning av golv är obligatoriskt

Vid hyra av lokalerna och betalning är du alltid välkommen att kontakta kansliet. Varmt välkommen!