Boka pass

Boka pass

Boka pass (gäller ej barnpass)


Boka pass om du vill gå på fitnesspass eller kampsportspass som riktar sig till vuxna (från åk 7 och uppåt). Genom att boka håller vi koll på att vi inte blir för många på passen och du får också meddelande om det blir någon förändring med ditt pass. Du kan boka pass via knappen ovan eller genom att ladda hem appen Zoezi (Gymsystem). 


Boka via Zoezi app
Du kan enkelt hålla koll på din träning, boka pass, se fakturor mm genom appen Zoezi (Gymsystem). Efter nedladdning söker du på Sandby Ideella Träningscenter, skapar konto och sedan är det bara att boka tid.


Tänk på att boka lagom, inte mer än två veckor i förväg. Boka av ditt pass om du inte kan gå - då får någon annan möjligheten. 

 

Regler för bokning: 

  • Boka plats på de pass som du tänker gå.
  • Boka lagom. Boka inte upp pass "ifall jag har lust", tänk på att det är ett begränsat antal deltagare per pass och vi vill ge så många som möjligt chans att träna. 
  • Avboka din plats om du inte kan gå på passet minst en timma innan passet börjar. Om du inte bokar av din plats och inte dyker upp då får du en varning från systemet. Efter fem varningar ditt kort blir spärrat. 
  • Avbokning sker från din medlemssida som du når där du bokar (via länken ovan). 


Garanti till barnkurs: Vår ambition är att alla barnpass hålls. Om fler än tre pass i en kurs ställs in under en termin ges extra pass vid annat tillfälle.

Ett gratis Prova-på pass erbjuds alla nya ungdomar och vuxna. "Köp" det genom ditt konto på Zoezi och boka pass. För Gym, ta kontakt med kansliet.

Varmt välkommen!