Vår förening

Vår förening


Medlemmarna är föreningen - alla pengar tillbaka till verksamheten

Medlemmarna är föreningen


Sandby Träningscenter är en ideell förening och alla intäkter går tillbaka in i verksamheten. Trots att arbetet bedrivs ideellt erbjuder vi en hög kvalitet och professionell träning. Att vi är en ideell förening innebär att vi kan hålla låga priser, men det innebär också en gemenskap och att vi har extra kul när vi tränar.

Anställda


Kansliet och klubbkoordinatorn är navet i föreningen - det är hit du som medlem i första hand vänder dig om du har frågor, synpunkter och idéer. Våra lokaler används flitigt. Moa tar hand om dem för att de ska hålla och vara fräscha, men henne träffar ni i kansliet också - kolla in öppetiderna: Kansliets öppetider.

Jenny Frej Klubbkoordinator

Jenny är den som dagligen håller koll och samordnar det som händer i klubben.

Moa Jönsson Städ och Kansli

Moa håller ordning i våra lokaler, allt från dammtorkning till desinficering av mattorna.  Moa träffar ni också i kansliet.

Styrelsen


Styrelsen samordnar arbetet i föreningen och arbetar helt ideellt. Medlemmarna i styrelsen väljs normalt på 2 år vid årsmötet som hålls i april-maj varje år.

Emeli Adell Ordförande

Ordförande i Sandby Träningscenter. Emeli började i klubben som mamma till två judobarn. Numer är både hon och hennes man (Martin) mycket engagerade i klubben.

Emma Lundvall Vice ordförande

Vice ordförande i styrelsen och utbildad kost- och hälsocoach. Idag älskar Emma all form av träning och vill gärna hjälpa andra att hitta samma glädje och hälsa.

Anders Vilhelmsson Kassör

Anders är kassör i föreningen och är till vardags docent i nationalekonomi vid Lunds universitet. Han tränar mycket i gymmet och dyker ibland upp på thaiboxningen.

Amanda Andersson Ledamot

Amanda har tränat judo sedan klubben starade och har nu brunt bälte. Hon gillar att tävla och ta sig an nya utmaningar. 

Magnus Blixt Ledamot

Magnus är ny gymansvarig i föreningen, men är nog redan ett bekant ansikte för många, särskilt för våra ungdomar. Han är idrottslärare på Killebäck och har ett stort ideellt engagemang inom fotboll och amerikansk fotboll.

Mimmi Hagensgård Ledamot


Erika Nielsen Sekreterare

Erika är sekreterare i föreningen. Hon har en bakgrund inom taekwondo och tränar nu mera thaiboxning och mycket i gymmet.

Karin Cavallin Ledamot 

Karin hittar du på Thaiboxningspassen. Men hon har också barn och man som tränar i klubben. 

Martin Karlsson Ledamot

Martin hittar du främst på gymmet eller i korridoren i samband med att hans barn tränar.

Robert Berntsson Ledamot

Robert hittar du på Thaiboxningspassen.

Martina Christiansson Suppleant

Martina hittar du i gymmet - och kanske gästspelar hon på ungdomsgymmet?

Lucas Novik Suppleant

Lucas är instruktör för ungdomsgymmet. Han älskar träning och drivs av att få och dela med sig av sin kunskap.

Martin Adell Suppleant

Tränar BJJ, leder Sport-Jujutsu och tränare i thaiboxning. Han har tränat olika former av kampsporter i 30 år. Martin brinner för allas möjlighet att träna.

Stadgar


Vår verksamhet grundar sig i föreningens stadgar, som finns att läsa här. Formellt heter föreningen Sandby Judoklubb eftersom det var så verksamheten började. Vi bytte "tilltalsnamn" till Sandby Ideella Träningscenter i och med att vår verksamhet breddats. 

Dataskyddsförordning (GDPR) och integritet

Inom föreningen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera träningspass, läger och tävlingar. Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt.


Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat stadgarna med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vi har också tagit fram blanketter om du vill veta vilka personuppgifter vi har om dig, Samtycke för behandling av uppgifter för barn eller om du vill begära att vi raderar dina personuppgifter.


© 2017 Sandby Träningscenter. Lundavägen 2, 247 34 Södra Sandby. Alla rättigheter reserverade.

Swish, 123 512 47 97. Bankgiro, 653-4788. Organisationsnummer, 802453-8715.