Kampsport

Kampsport


Artighet - Mod - Ärlighet - Ära - Ödmjukhet - Respekt - Självkontroll - Vänskap

Judo

Judo är en kampsport som inkluderar kast och mattkamp. Judo utvecklar självdisciplin, respekt för sig själv och andra, ger hälpmedel för lärande, självförtroende, koncentration och ledarskap, samt fysisk koordination, kraft och flexibilitet.

Kampsport/Judo 

Kamsport/judo för dig som går på lågstadiet (f-åk 3). Introduktion till kampsportens värld. Genom lekar och lättsam träning får barnet rolig träning och samtidigt förståelse för grunderna inom kampsporten. Tyngdpunkten ligger inom judo med olika tekniker och fasthållningar, men man får också prova på andra kampsporter, allt naturligvis anpassat efter ålder. Vi övar samarbete, att lyssna och respektera varandra. 

Kampsport/Judo har vi i Sandby.

JudoKids

Introduktion i judo för barn mellan 5 och 7 år. Genom lekar och lättsam träning får barnet rolig träning och samtidigt förståelse för olika tekniker och fasthållningar inom judon. Vi övar samarbete, att lyssna och respektera varandra. 

JudoKids har vi i Häckebergaskolan i Genarp.

Judo Ungdom/Vuxen

Judo för dig som går på mellanstadiet eller är äldre. Här tränar vi judo utifrån gruppens behov och förmåga. Förutom judons olika tekniker har vi fokus på styrka, uthållighet och smidighet.

Judo Ungdom/Vuxen har vi i Sandby.

Judo Nybörjare/Forsättning

För dig som går i årskurs 1 till årskurs 5 och vill prova på Judo. Du lär dig grunderna, enklare fastlåsningstekniker, svepningar och kast. 

Judo Nybörjare/Fortsättning har vi i Häckebergaskolan i Genarp.

Thaiboxning

Thaiboxning (eller Muay Thai) är en fysisk sport där man övar upp sin kropp till att bygga upp starka muskler och snabba reflexer. Som sport ligger den nära kickboxning. Man använder skenben, knän händer och armbågar i framför allt slag- och sparktekniker, men även kast (med armarna enbart) är tillåtna.

Thaiboxning Nybörjare

För dig som vill ha en fysisk träning med både slag och spark. Vi lär oss grundtekniker inom thaiboxning. Träning sker huvudsakligen på mitsar och ibland genom sparring. Från årksurs 7 till vuxen.

Thaiboxning Cardio

För dig som vill ha en fysisk träning med både slag och spark. Här tränar vi teknik men med extra fokus på cardio. Träning sker huvudsakligen på mitsar och ibland genom sparring. Från årksurs 7 till vuxen.

Thaiboxning Ungdom

Thaiboxning för dig på mellanstadiet (årskurs 4 till 6) . Vi lär oss grundtekniker inom thaiboxning och avancerar allt eftersom. Träning sker huvudsakligen på mitsar.

Thaiboxning Avanc./Sparring

Thaiboxning för dig som tränat lite längre. Här tränar vi teknik med fokus på sparring. Egna handskar, benskydd samt tandskydd krävs för att delta på passet. 

Brasiliansk Jiu-jitsu (BJJ)

BJJ är en kampsport som ligger nära Judon med Japansk jiu-jitsu och Judo som grund. BJJ utförs till största delen som mattkamp, newasa, där det gäller att komma i en bra position för att kontrollera sin motståndare med hjälp av fasthållningar.

BJJ

En modern och fartfylld kampsport. Här tränar vi fastlåsningstekniker, passeringar,fysisk styrka och uthållighet. I passet ingår mycket sparring.

Från åk 7 till vuxen. 

BJJ ungdom

BJJ för dig på mellan- och högstadiet. Fokus på mattkamp med fastlåsningstekniker, passeringar, fysisk styrka och uthållighet. Träningen anpassas utifrån varje individs nivå. Välkommen som nybörjare eller med mer erfarenhet! 


© 2017 Sandby Träningscenter. Lundavägen 2, 247 34 Södra Sandby. Alla rättigheter reserverade.

Swish, 123 512 47 97. Bankgiro, 653-4788. Organisationsnummer, 802453-8715.