Nyheter

Nyheter

Det här händer på Sandby Ideella Träningscenter

Utökade kanslitider


Vi har utökat våra kanslitider till måndagar-torsdagar 17:00-19:00.

Varmt välkommen att komma förbi om du har några frågor!

Vt startar v.3


Vårterminen sätter igång den 16/1 vecka 3 och varar fram till den 18/6 vecka 24. Anmäl dig till pass eller barnkurser via Zoezi. Schema finns här.

Gymintro


Vi har satt igång med gymintro igen på måndagar 18:00. Få en genomgång av gymmets maskiner och hur man tränar på ett säkert sätt. Skicka ett melj till info@sandbytc.se för att anmäla dig gratis.

Nya kurser och pass, vt 23

_______________________

Vi dansar, rör oss fritt till musik och låter kroppen röra sig såsom den vill röra sig i glädje. Du kommer i kontakt med hur just din kropp vill röra sig och inget är rätt eller fel. Du får gratis motion genom att ha kul och röra dig tillsammans med andra. Därefter kommer vi ha olika meditationer så att du kan komma mer i kontakt med dig själv och ditt inre och hitta ett inre lugn. Hålls på onsdagar 11:00-11:45 för åk 7 och uppåt.

 

Filipino Martial Arts

(FMA) är ett paraply-begrepp för kampkonster med sitt ursprung i Filippinerna. FMA är mest kända för sin användning av och tidiga fokus på olika vapen, exempelvis käpp och kniv, men i de flesta Filippinska arter ingår även obeväpnad kamp. Nu när vapen, såsom knivar och andra tillhyggen, blir alltmer förekommande, så bidrar träning i FMA till en ökad förmågan att försvara sig mot beväpnade attacker. Förutom att utmärka sig som ett realistiskt självförsvars-system, så utvecklar FMA genom användandet av vapen, sådana attribut som snabbhet, smidighet, timing, kroppsdynamik och vänster- och högersidig muskulär koordination. Hålls på måndagar 19:00-20:00 för åk 7 och uppåt.

Fri dans och meditation

Contemporary dance

En dansstil som fokuserar på rörelse med känslor och uttryck. Det är en mycket rolig dans där du lär dig få kontakt med dig själv och andra människor, samtidigt som du övar din koordination, rytm och smidighet. Testa denna spännande och händelserika dans som hålls av Ebba och Freja på onsdagar 17:00-18:00, för alla mellan åk 1-3.

Muskelbyggande cirkelträning

Med cirkelträning tränar du både effektivt och på ett tidsbesparande sätt. Cirkelträning är en bra träningsmetod för hälsa och funktionsförmåga. Du förbättrar både syreupptagningsförmåga och din muskelstyrka. Hålls i crossfitsalen i gymmet på onsdagar 18:00-19:00, för åk 7 och uppåt.

Uppvärmning med stretching

Vi värmer upp så du blir varm i kroppen. Vi stretchar hela kroppen så att du ska bli mer smidig och förhindrar skador, kommer i kontakt med din kropp och även får en stunds avkoppling och bli fokuserad och grundad. En stund för kropp och själ i harmoni. Hålls på onsdagar 10:00-10:45 för åk 7 och uppåt.

Julträning!

Köp träningskort och medlemskap nedan.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Nya öppetider för Byahuset

Byahuset är en privatägd fastighet ingen allmän värmestuga. Vi har därför ändrat öppettiderna för ytterdörren enl. följande:  
  
Måndag-torsdag: 09:00-20:00
Fredag: 10:00-15:00
Lördag: 10:00-15:00
Söndag: 09:00-10:30

Välkommen in alla som:
- Är medlemmar i Sandby Ideella Träningscenter 
- Är medlemmar i Sandby Jujitsuklubb
- Ni som ska besöka frisören
- Ni som ska gå på yoga
- Ni som ska besöka IBK

Övriga tider kommer man in med nyckel, Zoezi eller fysiskt gymkort.


Vänligen släpp inte in någon som inte har något av ovanstående!

______________________________________________________________________________________________________________________________

Boka pass, öppna gymdörren, köp kort, betala fakturor enkelt med Zoezi-app   

(2022-01-12)


Ladda ner Zoezi app och välj Sandby Ideella Träningscenter. Via appen kan du enkelt:

  • Boka/avboka pass
  • Checka in din närvaro till pass 
  • Öppna ytterdörren till Byahuset
  • Öppna dörren till gymmet (innerdörr) 
  • Hålla koll på ditt medlemskap och aktiva träningskort
  • Köpa medlemskap, träningskort, presentkort mm


Logga gärna in med BankID. Du behöver inte vara medlem för att logga in. 


Här finns en instruktion om hur du kommer igång med Zoezi app.