Nyheter (gammal)

Nyheter


Det här händer på Sandby Ideella Träningscenter

HÖSTTERMINEN STARTAR VECKA 35!


Nu är höstschemat ute som folder, här på webbsidan och uppladdat i Zoezi där du kan enkelt skapa konto,köpa produkt och boka pass.

OBS: ÄNDRING!!! Kursen Hip Hop och Kids Dance2 har bytt med varandra, så Hip Hop hållas kl 17-18 och Kids Dance 2 görs kl 18-19!

Hur köper man pass eller kurs och bokar pass? Här kommer informationen:

Gå in på sandbytc.zoezi.se eller klicka på knappen "Köp medlemskap, kurs eller träningskort" på första sidan. Logga in med ditt personnummer och mobilt BankID om du har redan ett konto som förälder eller registrera och skapa ett konto för dig själv och för ditt barn också separat om ni inte har ett än. Koppla ihop ditt konto med barnets genom att lägga in hen som familjemedlem på din sida för du kommer att betala för hens skull. Sök efter fliken SHOPPA eller BUTIK och välj en produkt (gäller medlemskap och träningskort om du vill träna på många olika pass men gäller kurs om ditt barn vill gå på en typ aktivitet under hela terminen), tryck knappen KÖP och betala för det.

Om du väljer Autogiro, då krävs att registrera ditt bankkonto-nummer och ge medgivandet.

KURS betyder en typ aktivitet med 15 passtillfälle under höstterminen. Alla kurs är för barn från ifylld 3 år fram till årskurs 6. Om ditt barn har varit medlem i år eller har redan ett konto då vänligen logga in i ditt barns konto och köp kursen genom det. Om ditt barn inte har ett konto då registrerar eller loggar in dig som förälder och köper den valda kursen - plus medlemskapet om det inte har det - för ditt barn - och då måste skriva in barnets namn i fältet.

OBS: om det inte går att lägga in barnets namn i kursen då vänligen skriv ett mejl till kansliet! VÄNLIGEN KÖP och BOKA INTE EN BARNKURS FÖR DIG SJÄLV! Tillsammans med köpet blir ditt barn bokat till alla 15 kurstillfälle, så att du inte behöver göra något mer.

Kom ihåg att den första veckan är en PROVA-PÅ VECKA, så välkommen att prova den kursen som du köper. (helst för de barn som är nya). Om ni ångrar er då kostnadsfri avbokning gäller fram till en vecka efter terminstart, alltså senast fram till 5:e september.

Onlinebutiken att köpa kurs öppnar 19/8, kl 18 och stänger 19/9 kl 12. Uppehåll under höstlov, vecka 44.

Vid eventuellt problem vänligen vänd dig till Kansliet som är öppet på måndagar kl 17-19 eller mejla oss till info@sandbytc.se.

Ha en rolig träning med oss!

SOMMARTRÄNING 2022!

Mellan 27 juni – 31 juli 2022

 Ingår Gym, Fitness- och Kampsportspass under 5 veckor!

Välj mellan BJJ – Utefys – Zumba – Löpträning – Filippino Boxning – WeDance – Gym - Soma Move

 Sommarkort för vuxna kostar endast 499 kr (plus ev. medlemsavgift)!

Nyhet: Sommarkort för barn åk 4-6 för endast för 399 kr (plus ev.medlemsavgift)! Ingår KidsDance2, Löpträning och Gym i sällskap av betalande vuxen! Anmälan behövs inte, bara köp kortet via sandbytc.se!

 Välkomna!

Vår framgång och framtid (2022-04-03)


I mitten av vårterminen kan vi berätta att vårt nya administrativa system, Zoezi har så småningom blivit bekant till alla och rutinmässigt används av alla våra medlemmar. Tack för tålamodet och flexibilitet för att anpassa er till detta!  Träningscentret kommer att finnas kvar i Byahuset ett bra ta till, så fitness, kampsport och gym rullar på. 


Den 24 april är det dags för årsmöte för Sandby Ideella Träningscenter!

På årsmötet diskuterar och bestämmer vi som medlemmar i föreningen hur vi vill att verksamheten ska bedrivas framöver. Här väljs också förtroendevalda för nästa period. Har du ett förslag (motion) på hur föreningen ska utvecklas och skötas – passa på att skicka in det innan 10 april så tas det upp på årsmötet.

Mer information om hur du skriver förslag (motioner) och hur du nominerar förtroendevalda finns under fliken Årsmöte 2022. Varmt välkommen!


Boka pass, öppna gymdörren, köp kort, betala fakturor enkelt med Zoezi-app   

(2022-01-12)


Ladda ner Zoezi app och välj Sandby Ideella Träningscenter. Via appen kan du enkelt:

 • Boka/avboka pass
 • Checka in din närvaro till pass 
 • Öppna ytterdörren till Byahuset
 • Öppna dörren till gymmet (innerdörr) 
 • Hålla koll på ditt medlemskap och aktiva träningskort
 • Köpa medlemskap, träningskort, presentkort mm


Logga gärna in med BankID. Du behöver inte vara medlem för att logga in. 


Här finns en instruktion om hur du kommer igång med Zoezi app. 

Sandby Ideella Träningscenter + Zoezi ("so easy") - håll enkelt koll på träningskort och bokningar   

(2022-01-09)


Vi har vi vårt nya system på plats! Det kommer göra det enklare för dig som medlem att hålla koll på och hantera medlemskap, träningskort, fakturor och bokningar av pass. Vi hoppas vi ska slippa barnsjukdomar - men ber om överseende om något skulle strula. 


Du hanterar medlemskap, träningskort, bokningar av pass, köp mm genom att skapa och logga in på ditt konto på sandbytc.zoezi.se/member. Logga gärna in med BankId - då säkerställs att inte dubbla konton skapas. Hittar du inte ditt medlemskap och aktuella träningskort - ta kontakt med kansliet


Är du vår nya klubbkoordinator? 

(2021-10-07)


Söker du ett omväxlande arbete där du är ”spindeln i nätet”? Är du serviceinriktad och tycker om att träffa människor? Då har vi jobbet för dig! Som klubbkoordinator hos Sandby Ideella Träningscenter är du föreningens nav och ansikte utåt.


Sandby Ideella Träningscenter är en ideell förening med runt 1000 medlemmar och har sin verksamhet på

Byahuset i Södra Sandby, där även kansliet finns. Föreningen bedriver Gym, Fitness och Kampsport. Vi söker nu en person som kan fungera som föreningens nav och ansikte utåt. Du kommer att verka som ”spindeln i nätet” länk mellan föreningen i stort och de olika sektionerna och styrelsen, där du hjälper till med allt ifrån att sälja träningskort, svara på medlemsfrågor, uppdatering av hemsida till att bistå vid olika evenemang och arbeta med klubbutveckling mm. Även andra för tjänsten relevanta arbetsuppgifter förekommer, som exempelvis hantering och schemaläggning i samarbete med tränare.

 

Vi erbjuder ett omväxlande jobb med stort självbestämmande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du själv planerar en stor del av din tid. Du arbetar ensam på kansliet och även om du kan rådgöra med styrelse och sektioner, måste du vara beredd på att självständigt fatta beslut och ta initiativ som gagnar föreningen och dess medlemmar. Du kommer att ansvara för att de beslut som tas i styrelse och sektioner genomförs och du är också kontaktperson mot andra organisationer och våra medlemmar.

 

I rollen som klubbkoordinator hos oss på Sandby Ideella Träningscenter kommer du att:

 • Bemöta och välkomna medlemmarna för att bygga relation
 • Fånga upp behov och feedback från medlemmar
 • Sköta administration såsom registrera nya medlemmar, administrera träningsgrupper, besvara mail, uppdatera sociala medier och hemsida samt liknande
 • I samarbete med styrelse och instruktörer lägga schema för träningspassen
 • Ibland stötta våra instruktörer med administration och praktiskt
 • Utföra funktionskontroll av träningsutrustning samt ha övergripande koll över lokalerna
 • Hjälpa till att genomföra utvecklingsprojekt och verka för målen inom föreningen
 • Ansvara för inköp
 • Söka bidrag


För att lyckas i rollen

Du har ett genuint intresse för service och kontakt med människor. Du tycker om att organisera och strukturera ditt arbete och vara spindeln i nätet. Du blir glad av att se en verksamhet utvecklas och människor som trivs. Kanske har du också intresse för träning och ideell verksamhet.

 

Vi söker dig som:

 • Har relevant utbildning för arbetsuppgifterna eller har på annat sätt skaffat dig motsvarande erfarenhet
 • Har ett intresse för service och kontakt med människor
 • Jobbar effektivt, organiserat och självständigt
 • Har god datorvana
 • Behärskar svenska flytande i tal och skrift

 

Tjänsten innebär mycket kontakter, både interna och externa, varför vi förutsätter att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta och skapa en god stämning i en förening där vi jobbar för att vi trivs och har roligt. Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb och är intresserad av träning är det meriterande, men inget krav.

 

Tjänstens omfattning är initialt på halvtid, där viss tid är förlagd under kvällstid. Fast lön efter överenskommelse. Kollektivavtal med tjänstepension finns.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Ansökningar utvärderas löpande med mål att tillsätta tjänsten december till januari. Ansökan skickas till: info@sandbytc.se. Märk mejlet med ”Klubbkoordinator”. Frågor besvaras via info@sandbytc.se.


Ladda ner annonsen.


Vill du jobba extra i kansliet? 

(2021-10-07)


Gillar du att hjälpa människor och är serviceinriktad? Vill du tjäna lite extra och ser fördelarna med att samla på dig lite arbetslivserfarenhet? Då kan detta vara något för dig!


Som extrapersonal i kansliet på Sandby Ideella Träningscenter hjälper du medlemmar skaffa träningskort, svarar på frågor och hjälper till med administration. Extrapersonal behövs 1 till 2 kvällar i veckan och kan delas av en eller flera personer.


Välkommen med din ansökan! Ansökningar utvärderas löpande, så dröj inte med din ansökan. Skicka ansökan till: info@sandbytc.se. Märk mejlet med "Extrapersonal i kansliet". Frågor besvaras via info@sandbytc.se

Höstterminen startar 23 augusti!

(2021-08-09)


Nu är det snart dags för en ny termin och vi är alla peppade! Anmälning inför terminstart öppnar den 16 augusti så välkomna med er anmälan då. Schemat i sin helhet finns här.

Vi vill uppmärksamma om vårt nya danspass på torsdagar för åk 7-9. Vi har även en ny instruktör i Yoga som heter Rakesh och välkommnar honom med öppna armar. 


Vi håller oss alltid uppdaterade kring läget om covid-19 och hur vi säkrast kan utföra våra pass.

Sommarschema från och med 14/6!

(2021-06-07)


Nu börjar snart sommarterminen och flera av våra pass kommer att hållas utomhus så nu kan fler vara med och träna samtidigt! Schemat hittar du här.


Sommarkortet kostar 400 kr (plus ev. medlemsavgift) och där ingår all gruppträning, både fitness och kampsport. Anmälning för att köpa sommarkortet sker här.


Den som köper sommarkort före midsommar (senast 24/6) deltar i tävlingen av två necessärer med sommarprodukter från Maria Åkerberg, värde ca 450:- sponsrat av Alla tiders hudvård.

Äntligen kör kampsporten igång! 

(2021-03-04)


Som vi har längtat! Passen kör igång från måndagen 8 mars, se schemat. Nya deltagare kommer välkomnas både inom judo och thaiboxning, medan vårens träningen inom BJJ endast hålls för befintliga BJJare.


För barnpass (som endast riktar sig till personer födda 2005 eller senare) begränsas antalet deltagare av rummets yta, medan det för ungdom/vuxenpass begränsas till 8 deltagare. Bokning till thaiboxningen kommer ske i samma system som för fitness. Läs mer och boka pass här.    


Ordinarie avgifter gäller. Vi gör allt vi kan för att kunna förlänga terminen in i sommaren. 


Eftersom kampsport i sin natur innehåller närkontakt är det extra viktigt att vi visar respekt mot varandra och riktlinjer följs. Läs på om vad som gäller inom de olika sporterna här.  


Extra årsmöte - val av revisor

(2021-02-18)


Söndagen den 28 februari kl. 12.00 håller vi ett extra årsmöte för att välja revisor till föreningen. Mötet hålls digitalt och du kopplar upp dig genom följande länk: Klicka här för att delta i mötet.


Agendan för årsmötet. 


Varmt välkommen!  

Träning inom fitness kör igång! Kampsporten avvaktar. 

(2021-01-23)


Nu kör vi igång vårens träning inom fitness! Som vi har längtat! Tyvärr behöver vi vänta ytterligare lite med kampsporten. Om inget större händer gör vi en ny bedömning till efter sportlovet (1 mars) och hoppas vi kan starta upp kampsporten då. 


För att kunna öppna träningen på ett smittsäkert sätt behöver vi begränsa antalet deltagare. Det innebär att barngupperna blir lite mindre och att vuxen/ungdomspass begränsas till 8 personer. Som vuxen/ungdom innebär detta att man behöver boka plats på passen. Läs mer och boka pass här. Barn behöver inte boka plats, här begränsas istället antalet barn som kan köpa träningskort. 

Läget framöver.

(2020-11-23)


Hej alla medlemmar i Sandby Ideella Träningscenter!


Vi har nu kommit en bra bit in på terminen och det senaste året har inte riktigt varit som vi hade tänkt oss. På grund av de rådande omständigheterna ställs vi inför nya utmaningar och vi vill tacka alla våra medlemmar för er förståelse och bidrag i arbetet med att dämpa smittspridningen.

 

Vi vill även passa på att tacka vår hyresvärd Håkan Eksandh (Hexiron). Håkan förstår svårigheten för föreningar i dessa tider och har förståelse för Sandby Ideella Träningscenters betydelse för byn. Håkan har därför bidragit med en betydande hyressänkning under åtminstone första kvartalet 2021. Håkan tvekade inte att ställa upp då vi behövde det som bäst. Stort tack Håkan!

 

Då smittspridningen i samhället återigen tagit fart med nya riktlinjer som följd har vi ett ständigt pågående arbete för att skydda våra medlemmar och bidra i arbetet mot smittan. Eftersom vi samtidigt tycker att det är viktigt för måendet att röra på sig har vi sett över våra pass och tagit fram en plan för terminen ut, med reservation för ändringar utifrån myndigheternas riktlinjer.

Vi arbetar just nu på att åter starta upp några av inomhuspassen men med begränsat antal tränande samt krav på anmälan och förtur till de som är skrivna på passen. När detta är färdigt kommer ny information att mailas ut.

 

Vi har fortsatt öppet all träning för alla tränande i klubben. Det innebär att du som har terminskort för pass (fitness och kampsport) får tillgång till gymmet gratis året ut (hämta ut gymkort i kansliet) och du som har gymkort är välkommen på våra pass året ut (bara att komma, du läggs in av instruktören på passet. Gällande de inomhuspass som ska starta upp inom kort krävs dock bokning, mer info kommer).

 

De pass som kommer att hållas från och med denna vecka är:

Obs! kom ihåg att titta in på vår Facebooksida för sena ändringar utifrån väder eller sjukdom.

 

Måndag:

17:45-18:45 Promenad i ett högt tempo med stopp längs vägen för styrkeövningar, Emma. Samling utanför entrén.

18:30-19:45 Judo ungdom, Amanda. Dojon. Ingång via gattet på sidan av byggnaden.

 

Tisdag:

17-18 Kids Dance Åk F-3, Julia. Dojon. Ingång via gattet på sidan av byggnaden.

18-19 Kids Dance Åk 4-6, Julia. Dojon. Ingång via gattet på sidan av byggnaden.

 

Onsdag:

17:45-18:45 Gymnastik Åk F-3, Gympagänget. Dojon. Ingång via gattet på sidan av byggnaden.

 

Torsdag:

17:45-18:45 Promenad i ett måttligt tempo med stopp längs vägen för styrkeövningar, Emma. Samling utanför entrén.

18:00-19:15 Judo ungdom, Amanda. Dojon. Ingång via gattet på sidan av byggnaden.

 

Fredag:

9:30-10:30 Utefys Åk 7 till vuxen, Lisen. Samling utanför entrén.

 

Söndag:

10-11 Gym Junior Åk 4 till 6, Ola. Gymmet. Ingång via gattet på sidan av byggnaden.

11-12 GladiatorKids Åk F-3, Ola. Dojon. Ingång via gattet på sidan av byggnaden.

 

Observera att uppsamling sker utanför entrén för utomhuspassen. För inomhuspass sker ingång från sidan av byggnaden, via gattet.

 

Kom ihåg att hålla avstånd, tvätta händer innan och efter varje pass samt att stanna hemma vid minsta symptom. Tillsammans gör vi en insats!

 

Styrelsen vill önska alla en fortsatt trevlig termin och hoppas att ni hör av er till kansliet om ni har idéer och tankar på hur vi bäst klarar situationen och/ eller kan hjälpa till att förverkliga dem. Alla insatser behövs!

 

Bästa hälsningar

 

Styrelsen för Sandby Ideella Träningscenter

Då många inte sett detta mail skriver vi det här också.

(2020-11-05)


Hej!


Med anledning av Folkhälsomyndighetens nya riktlinjer för Skåne behöver vi tillfälligt begränsa träningsverksamheten. Vi hoppas att smittspridningen snart är under kontroll så att restriktionerna kan släppa och vi kan fortsätta träna som vi vill. Restiktioner ligger nu till och med 17 november.


Att fortsätta röra på sig är viktigt både för hur vi mår fysiskt och psykiskt. Vi vill att vi ska kunna bedriva så mycket träning som möjligt trots att situationen är som den är. Som förening har vi stor styrka i alla oss medlemmar. Har du idéer och tankar hur vi bäst klarar situationen? Och/eller kan hjälpa till att förverkliga dem? Hör av dig via kansliet - alla insatser behövs!


För att underlätta så mycket träning som möjligt öppnar vi upp all träning för alla tränande i klubben. Det innebär att du som har terminskort för pass (fitness och kampsport) får tillgång till gymmet gratis ända fram till jul (hämta ut gymkort i kansliet). Och du som har gymkort är välkommen på våra pass ända fram till jul (bara att komma, du läggs in av instruktören på passet).


Vuxenpass som körs under restriktioner:

UteFys Fredagar 09:30-10:30

HIIT-passen sker ute på måndagar 17:45-18:45 resp 18:45-19:30 ersätts med pulshöjande promenad och ev. styrketräning resp. lugnare promenad och ev. styrketräning.


Vi jobbar också på att kunna sända fitness pass via webben, eventuellt köra fler utepass och på att förlänga terminen en vecka till 20 december. Vi återkommer med information om det. Information om nyheter och förändringar kommer läggas ut på vår hemsida (www.sandbytc.se) och på föreningens Facebook-sida.


För att säkerställa att vi kan hålla igång verksamheten även nästa år kommer föreningen tyvärr inte kunna ge ekonomisk ersättning eller förlänga kort - däremot jobbar vi hårt för att hitta träningsformer som fungerar trots rådande situation.

 

Bästa hälsningar

Styrelsen för Sandby Ideella Träningscenter

Nya restriktioner för Skåne

(2020-10-27)


Folkhälsomyndigheten har infört skärpta restriktioner för att hindra smittspridning av covid-19 i Skåne från och med idag (27 oktober), till och med 17 november.


Detta innebära att vi pausar alla pass för vuxna inom kampsport och fitness. Undantaget Utefys på fredag förmiddag som kommer hållas. Pass i huvudsak riktat till barn kommer fortsätta enligt (höstlovs-)schema.


Gymmet kommer fortsatt att vara öppet. Men vi vill uppmana alla medlemmar att ta eget ansvar kring sin träning och inte träna om det är trångt i gymmet eller nära någon annan. Hygien är extra viktigt, tvätta händer noga och torka av redskap.


Sist men inte minst - självklart aldrig komma till klubben är man känner sig det minsta krasslig. Inte heller för att hämta barn.


Vi beklagar detta, och hoppas att läget snart förbättras och att FHM kan ändra sina restriktioner.

Vi följer hur rekommendationerna utvecklas och förändringar kan komma. Vi postar alla förändringar på FB och på hemsidan.


Mer information om FHMs rekommendationer finns här:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/.../beslut-om.../

Höstens träningar och corona   

(2020-08-09)


Vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten (FHM) och anpassar vår verksamhet efter dessa.


FHM är mycket tydlig med att fysisk aktivitet är bra för hälsan och man vill att idrott och träning ska fortsätta. Närkontakt i idrott är sedan 14 juni tillåtet igen. Samtidigt strävar vi i att minimera risk för smittspridning. Detta gör vi på träningscentret genom att till exempel städa och desinficera extra noga, utformning av träningspass mm. Om det uppstår trängsel på pass kommer vi att sätta upp max antal deltagare på pass. 


Vi uppmanar alla som tränar hos oss att också ta extra ansvar genom att (som alltid) torka av material man använt. Självklart inte komma till träning eller hämta/lämna vid träning om man är sjuk och (som alltid) vara noga med hygien. Har man möjlighet att byta om och duscha hemma är det välkommet att man gör det. 


FHM rekommenderar fortfarande personer över 70 år att undvika offentliga miljöer och minska sociala kontakter och de tycker därför inte att man som äldre ska delta i gruppaktiviteter inomhus. Under hela höstterminen har vi ett förmiddagspass utomhus. Övriga förmiddagspass är tillbaka eftersom det inte bara besöks av personer över 70 år. 


Om det under Prova-på-veckan blir för stort tryck på enskilda pass kan deltage komma att hänvisas till samma pass nästkommande vecka istället. Vi hoppas att ni i så fall har förståelse för detta.  


Vi ser fram emot en härlig och rolig träningshöst! 

Schema Påsklov (måndag 6/4 – måndag 13/4)


Måndag 6/4

17.45-18.45 HIIT 

18:45-19:30 Start Up 

 

Tisdag 7/4

19:00-20:00 WeDance Hig  

 

Onsdag 8/4

09:30-10:30 StyrkeBoll

17:30-18:30 Step

18:40-19:40 Hatha Yoga


Torsdag 9/4 (Skärtorsdag)

17:45-18:45 HIIT light 

 

Fredag 10/4 (Långfredagen)

EXTRAINSATT 10:00-11:00 Soma Move


Lördag 11/4 (Påskafton)

-

 

Söndag 12/4 (Påskdagen)

17:00-18:00 Zumba Fitness


Måndag 13/4 (Annandag påsk)

17.45-18.45 HIIT 

18:45-19:30 Start Up 


Pass som inte finns med i schemat tar ledigt.


Gymmet har öppet som vanligt mellan 04:30 och 23:00.

Pausen för kampsporten fortsätter  

(2020-03-19)


Inga lättnader i rekommendationerna har kommit. Pausen för kampsporten (BJJ, Judo, Thaiboxning) fortsätter.


Ni som vill och är tillräckligt gamla är välkomna att träna i gymmet istället. Ta kontakt med kansliet för gymkort. Ni som har barnkort har ju per automatik allkort och är välkomna på alla fitnesspass för er åldergrupp.

Personer 70+ uppmanas stanna hemma pga av corona 

(2020-03-19)


Folkhälsomyndigheten uppmanar att personer 70+ att försöka hålla sig hemma. Detta innebär att vi pausar våra pass som främst besöks av äldre:
- Lätt CardioCykling (måndagar kl. 10)
- WeDance Balance (tisdagar 9.30)
- Torsdagsgympa (torsdagar 9.30)
- WeDance (fredagar 9.30)


Är man 70+ rekommenderar vi även att man undviker besök på gymmet en tid framöver.


Mer information finns på Folkhälsomyndighetens hemsida


Som tidigare påminner vi om att man inte ska träna eller hämta/lämna på klubben om man inte är frisk. Samt att alla är noga med (hand-)hygien.

Judo och thaiboxning pausas pga av corona 

(2020-03-18)


Folkhälsomyndigheten rekommenderar nu att man inom skolidrotten undviker aktiviteter som innebär närkontakt. Som en konsekvens av detta kommer vi pausa träningen för judo och thaiboxning till 30/3. Därefter gör vi en ny bedömning.


Även träning som pågår kommer följa dessa rekommendationer, och vi kommer under en tid framöver att fokusera på träning som inte innebär närkontakt. För många av våra aktiviter innebär detta inte någon skillnad mot tidigare, medan andra påverkas en del.


Som alltid uppmanar vi till god (hand-)hygien. Vi påminner också om att du inte ska träna eller hämta/lämna till träningen om du känner sig sjuk.

BJJ-träning pausas pga av corona 

(2020-03-13)


BJJ-förbundet rekommenderar från och med idag att träningar i BJJ ställs in en tid fram över. Vi följer förbundets rekommendation och pausar BJJ-träningen i två veckor fram till 30/3, under förutsättning att läget då förändrats.


Övrig träning fortsätter som vanligt enligt folkhälsomyndighetens rekommendation.


Senaste nytt från Folkhälsomyndigheten (2020-03-13) angående träning i små grupper: "Jag vill poängtera, det finns ingen anledning att ställa in små evenemang: fotbollsträningen, hockeyträningen ... och sånt där, för där har vi inte de stora riskerna. Tvärtom så är det viktigt att de här aktiviteterna pågår; aktiviteter för hälsan och att man rör sig, och så vidare. Att helt förlama samhället på aktiviteter det tjänar inte det här syftet [att minska smittospridning] och motverkar de allmänna hälsomålen ... Det är inte rimligt att man slutar med allting." -- Johan Carlson, generaldirektör


Här finns BJJ-förbundets information.

2019-12-10


Vårterminen börjar den 13/1 med en gratis prova på-vecka, varmt välkommen!

Prisjusteringarna inför våren hittar du under schemat. 

Är du vår nya Klubbkoordinator?


Välkommen med din ansökan!  

Om corona 

(2020-03-12)


Sandby Ideella Träningscenter följer utvecklingen kring spridningen av coronaviruset. Vi förlitar oss på information och rekommendationer från Riksidrottsförbundet, Folkhälsomyndigheten och regeringen.


Vi uppmanar alla som kommer till klubben att (som alltid) iaktta god hygien och (som vanligt) alltid torka av maskinerna ni använt. Du ska inte komma och träna eller hämta/lämna barn om du varit i riskområden eller känner dig sjuk. Från klubbens sida kommer vi också att utöka städningen och bland annat desinficera dörrhandtag dagligen samt lägga extra fokus på rengöring av allmänna redskap.


Här finns riksidrottsförbundets information om coronaviruset.

2019-10-24


V 44, 28/10-3/11, är det höstlov, våra barnpass tar ledigt vilket gör att schemat för veckan ser ut som nedan. 

Måndag 28/10

10:00-11:00 Lätt CardioCykling – Lisen

17.00-18:30 Ungdomsgym - Lucas

17.45-18.45 HIIT – Emma

18:00-19:00 CardioCykling – Lisen

18:45-19:30 Start Up – Emma

19:45-20:45 Thaiboxning Cardio- Felix

 

Tisdag 29/10

09:30-10:30 WeDance/Balance – Malin

18:30-19:30 WeDance High - Malin

19:15-20:30 BJJ – Mikael/Cristian/Gregory

 

Onsdag 30/10

09:30-10:30 StyrkeBoll – Malin

18:00-18:30 Strong30 by Zumba – Alexandra

18:00-19:00 Ungdomsgym – Lucas

18:40-19:40 Hatha Yoga – Alice

19:00-20:00 Thaiboxning Nybörjare – Felix

20:00-21:00 Thaiboxning Avanc./Sparring – Felix

 


Torsdag 31/10

09:30-10:30 Torsdagsgympa – Margareta

18:00-19:00 HIIT light – Emma

18:00-19:00 CardioCykling – Lisen

19:45-21:00 BJJ – Mikael/Cristian/Gregory

 

Fredag 1/11

09:30-10:30 WeDance – Malin

 

Lördag 2/11

09:30-10:30 Hatha Yoga Morgon – Alice

10:00-11:15 BJJ – Mikael/Cristian/Gregory

11:30-12:30 Thaiboxning – Felix

  

Söndag 3/11

10:00-11:00 Soma Move – Malin

17:00-18:00 Zumba Fitness - Alexandra

 Övriga pass tar ledigt under veckan.


Kansliet har stängt hela veckan.


Gymmet har öppet som vanligt.


Varmt välkomna!

2019-08-22


Varmt välkommen tillbaka till en ny termin!


Höstterminen kick-startar den 26/8 med två gratis prova på-veckor, så passa på att ta med alla du känner och träna så mycket ni orkar! 


Schemat för våra pass hittar du här och i vår broschyr som delats ut i brevlådan. Har du inte fått någon broschyr är du varmt välkommen att hämta ett exemplar här på klubben.


Gymmet hålls öppet för prova-på-träning ca 8.00-20.00 på vardagarna och ca 9.00-20:00 på helgen under dessa veckor (26/8 till 8/9).


En tråkig nyhet är att vi tvingas ställa in en av höstens nyheter; Fys för Gamers på grund av att den tilltänkta tränaren fått förhinder. Vi tror mycket på konceptet och gör allt vi kan för att kunna dra igång till våren i stället.

Kanske vill just du eller någon du känner hålla i passet? Löser vi det snabbt finns chanser redan för hösten. I annat fall till våren. Kontakta kansliet om det kan vara något för dig!

2019-06-13


Höstschemat är äntligen här!


Höstterminen börjar den 26/8 med två gratis prova på-veckor. 


Höstschemat hittar du här.

2019-05-31


Nu är sommarschemat här!


Sommarschemat gäller mellan den 10/6 och 25/8.


Observera att kansliet har begränsade öppettider under sommaren, dessa hittar du under kontakt.


Sommarschemat i större format hittar du här.

2019-04-26


Valborgsmässoafton och 1:a maj


Tisdag 30/4

09:30-10:30 WeDance – Malin

10:35-11:35 Medicinsk Qigong – Gunilla

19:15-20:30 BJJ - Gregory/Cristian/Mikael


Onsdag 1/5

18:00-19:00 Hatha Yoga – Alice

18:00-19:00 Undomsgym – Lucas


Pass som inte finns med i schemat tar ledigt.

Kansliet är stängt 1/5.

Gymmet har öppet som vanligt.

2019-04-09


Schema Påsklov (lördag 13/4 – måndag 22/4)


Lördag 13/4

10:00-11:15 BJJ – Gregory/Cristian/Mikael

11:30-12:30 Thaiboxning – Felix

 

Söndag 14/4

10:00-11:00 Hinderbana – Ola/Oscar

10:00-11:00 Soma Move – Malin

11:00-12:00 GladiatorKids – Ola/Oscar

17:00-18:00 Zumba Fitness – Alexandra

 

Måndag 15/4

10:00-11:00 Lätt CardioCykling – Lisen

17.45-18.45 HIIT – Emma

18:30-19:45 CardioCykling – Birgitta

18:45-19:30 Start Up – Emma

19:30-20:30 Thaiboxning - Felix

 

Tisdag 16/4

18:15-19:15 Thaiboxning ungdom – Felix

19:15-20:30 BJJ – Gregory/Cristian/Mikael 

 

Onsdag 17/4

09:30-10:30 StyrkeBoll – Lisen

18:00-19:00 Hatha Yoga – Alice

18:00-19:00 Ungdomsgym – Lucas

18:30-19:30 Thaiboxning Nybörjare – Felix

19:30-20:30 Thaiboxning Fortsättning – Felix


Torsdag 18/4

09:30-10:30 Lätt Gympa – Margareta

18:30-19:30 HIIT light – Emma

19:45-21:00 BJJ - Gregory/Cristian/Mikael

 

Fredag 19/4

 -


Lördag 20/4

09:30-10:30 Hatha Yoga Morgon – Alice

10:00-11:00 BJJ - Gregory/Cristian/Mikael

 

Söndag 21/4

 -


Måndag 22/4

18:00-19:00 Ungdomsgym – Lucas


Pass som inte finns med i schemat tar ledigt.

Kansliet är öppet onsdagen den 17/4 17.00-20.00, övriga dagar är det stängt.

Gymmet har öppet som vanligt.

 


2019-02-15


Schema för sportlovet, v 8 (18/2-24/2)


Nästa vecka är det sportlov vilket innebär några förändringar i schemat.

Så här ser schemat för veckan ut:


Måndag 18/2

10:00-11:00 Lätt CardioCykling (fr åk 7)

17.45-18:45 HIIT (fr åk 4)

18.00-19:00 Ungdomsgym (fr åk 7)

18:30-19:45 CardioCykling (fr åk 7)

18:45-19:30 Start UP (fr åk 7)

19:45-20:45 Thaiboxning (fr åk 7)


Tisdag 19/2

10:35-11:35 Medicinsk Qigong (fr åk 7)

19:15-20:30 BJJ (fr åk 7)


Onsdag 20/2

18:00-19:00 Hatha Yoga (fr åk 7)

18:00-19:00 Ungdomsgym (fr åk 7)

19:00-20:00 Thaiboxning nybörjare (fr åk 7)

20:00-21:00 Thaiboxning fortsättning (fr åk 7)Torsdag 21/2

09:30-10:30 Lätt Gympa (fr åk 7)

18:00-19:00 CardioCykling (fr åk 7)

18:30-19:30 HIIT light (fr åk 4)

19:45-21:00 BJJ (fr åk 7)


Fredag 22/2

09:30-10:30 WeDance (fr åk 7)


Lördag 23/2

09:00-10:00 Familjejudo (fr 3 år)

10:00-11:15 BJJ (fr åk 7)

11:30-12:30 Thaiboxning (fr åk 7)


Söndag 24/2

10:00-11:00 Soma Move (fr åk 7)

17:00-18:00 Zumba Fitness (fr åk 7)


Övriga pass tar ledigt under sportlovet.


Vi önskar alla en skön vecka!

2019-01-15

Klubbkväll på SBI - 8 februari 16.00 - 18.00

Den 8 februari mellan 16.00 och 18.00 har vi klubbkväll på SBI. Då får du som medlem hos oss möjlighet att handla med 20 % rabatt. Har du ändå tänkt skaffa ny dräkt, träningskläder eller redskap - passa på!

Det kommer finnas tränare från oss på plats om du behöver rådfråga någon.

Mer om SBIs utbud hittar du på www.sbisport.se

2018-10-26

Gymjulkort

Har du familj eller vänner som kommer i jul?

Som svar på önskemål från medlemmar erbjuder vi nu ett "gymjulkort" så att det blir lätt att träna för familj och vänner som kommer hem till jul.

Kortet gäller från 17/12 till 13/1 och innehåller både medlemskap för 2018 och 2019.

Glöm inte att köpa gymjulkortet och förlänga ditt eget kort senast 18/12. Därefter har kansliet julstängt till 7/1.

2018-10-26

Höstlovsträning

I princip fortsätter alla vuxenpass som vanligt under höstlovet, barnpassen tar generllt sett lov.

Men inga regler utan undantag. Se exakta schemat här till höger.

2018-06-22

Sommartränig på badet och på Sandby TC.

Gratis träning på Sandbybadet måndagar 17.30, se schemat till höger. Alla pass är gratis, så ta med dig dina vänner och prova.

På centrat kommer Malin att hålla Sommar Zumba 9.30 på tisdagar v.27-30 samt v.32-33.

Terminen börjar igen v.35. Program kommer i din brevlåda i sommar.

Sommartränig på badet

v.26 Zumba med Alexandra

v.27 Zumba med Alexandra

v.28 HIIT med Emma

v.29 HIIT med Emma

v.30 Soma Move med Malin

v.31 HIIT med Emma

v.32 HIIT med Emma

v.33 Soma Move med Malin

2018-04-21

Vi söker instruktörer och en kanslist på deltid.


Vill du jobba i ett härligt gäng med mycket energi och var med och utveckla klubben till det vi tillsammans vill att den ska vara?  - Eller älskar du din träning och gärna vill dela med dig av det till andra?

Skriv lite om dig själv och berätta för oss varför du tycker att du skulle var en bra instruktör/kanslist i klubben.

Har du frågor, hör gärna av dig till vår kanslist Ida.


Vi ser fram emot att få veta lite om dig!

Vi behöver din ansökan senast 15/5, men utvärdering sker löpande.

2018-03-22

Påsken är här! Och under påsklovsveckan (24/3-2/4) är det lite ändringar i schemat. Varför inte passa på att göra något du inte brukar?

Kansliet är stängt 29/3 till 2/4.


Följande pass ges under påsklovet:

Tisdag 27/3:

Zumba Gold

BJJ

Yoga

Zumba Fitness

Onsdag 28/3:

StyrkeBoll

Lördag 24/3:

BJJ

Gymnastik 4-6

Gymnastik 7-10

Söndag 25/3:

Soma Move

Hinderbana

Zumba Fitness

Måndag 26/3:

Lätt CardioCykling

HIT/Tabata

Start Up

CardioCykling

Ungdomsgym

Torsdag 29/3:

Lätt Gympa

Måndag 2/4:

HIT/Tabata

Start Up

Tisdag 3/4:

Zumba Gold

Medicinsk Qigong

Sport JuJutsu

BJJ

Zumba Fitness

2018-02-26

Ni har väl inte missat att dans är tillbaka på schemat? Under 10 veckor har vi ett samarbete med Style Dance Studio.

Show Kids - Rytmkänsla och dansglädje för dig mellan 6-8 år. Onsdagar 17.00 - 17.45.

Show Jazz - Dans för dig mellan 9 och 13 år. Vi blandar olika stilar ur det senaste från musikvideos och scen-framträden. Onsdagar 18.00 - 19.30.

2018-01-07

Terminsstart 8 januari! Prova-på-veckor till och med 21 januari.      

Välkomna till ett nytt år och en ny termin med Sandby Ideella Träningscenter. På schemat finns en mängd spännande nyheter och förstås även "gamla godingar". Spana in schemat.

Nytt för i år är också att vi har ytterligare en sal till vårt förfogande - en ny renoverad fitnessal (Byahusets gamla danssal). Dessutom har det blivit tillskott bland träningsredskapen inom alla våra grenar, kampsport, fitenss och gym.

Välkomna till en härlig termin! Passa på att prova allt ni orkar till och med 21/1.

2018-01-07

Fitnessalen klar! SOOORT TACK till alla föreningshjältar som ställt upp!      

TACK - utan er skulle vi som ideell förening inte kunna ha en så bra förening och lyckas göra så mycket! Ett varmt tack till alla som hjälpt till denna gång:

Erik Bäckström, Alexander Bäckström, Theo Kristoffersson, Molly Kristoffersson, Axel Kristoffersson, Lars-Ove Jönsson, Daniel Rosdahl, Gregory Vincic, Alexander Vincic, Toril Svendsen, Karin Cavalin, Tore Adell, Svante Jernryd, Klas Jernryd, Moa Jönsson, Jörgen Erdmann, Martin Adell, Emma Lundvall, Emeli Adell.

2018-01-01

Uppfräshning av vår nya fitnessal 3 januari start kl. 10.     

Vår verksamhet växer - kul! Och det har blivit lite trångt med alla pass i Dojon, så för att kunna utveckla både kampsport- och fitnessverksamheten har vi från 1 januari en ny fitnessal på ca 190 kvm. Det är en fin lokal, men den är i behov av uppfräschning.

Därför skulle vi vilja be alla medlemmar om lite arbetshjälp den 3 januari.   

Vi behöver flytta ett par speglar, måla väggar och ta bort en scen. Om vi är några stycken hinner vi mycket på några timmar! Alla kan hjälpa till med något, från att ta ner gardiner, dammsuga väggar, sätta upp ett par reglar och måla till att köra till tippen. Ingen stund är för liten, om du bara har möjlighet 1 timmar är det mycket bättre än inte alls.

Vi träffas kl. 10 och föreningen står förstås för lunch, kaffe och tilltugg för dem som är på plats.

Om du har, ta gärna med: stege, skruvdragare, hammare, kofot. Någon spackelspade kan säkert också komma till användning. Vi fixar färg, rollers, penslar mm. Namna gärna det du tar med.

Tillsammans skapar vi den klubb vi vill ha!

2017-12-05

Julavslutning 17 december kl. 14 till 16     

Julen närmar sig med stormsteg och därmed även vår traditionsenliga julavslutning.

I år avhålls julavslutningen den 17 december klockan 14.00-16.00.

Då bjuds det bl.a. på kortare prova på pass i zumba och thaiboxning där inga förkunskaper krävs. Det blir tipsrunda och i gymmet kommer det avhållas två tävlingar. En av lite mer lättsam karaktär som alla kan delta i och en av lite tuffare karaktär där gymmets starkaste atlet kommer koras. För detaljer avseende styrketävlingarna håll utkik i gymmet. Självklart bjuds det enligt rutin på glögg och tilltugg. Varmt välkomna!

Efter julavslutningen tar fitness och kampsportsträningen paus och återupptas igen vid nästa terminstart 8 januari. Vi som vill hålla julkilona i schack är hänvisade till gymmet som är öppet som vanligt.

Avslutningsvis vill styrelsen ta tillfället i akt och tacka för allt engagemang från er medlemmar i vår ideella förening. I synnerhet i samband med renoveringarna som i år genomförts i gymmet och i dojon. Utan er hade detta aldrig varit möjligt. Det är VÅR förening och det blir så bra som vi själva gör det - Tack för allt ni bidrar med!

Väl mött på julavslutningen!

//Styrelsen 

2017-10-30

Utbildning: Akut omhändertagande    

Den 7 november, kl. 18-21 kommer Skåneidrotten och håller utbildning i Akut omhändertagande. 

Kursen innehåller bland annat informtion om hjärnskakning, axlar ut led, blödningar, revbensfrakturer och stukad vrist.

Kursen kostar 100 kr för våra medlemmar, 150 kr för icke medlemmar. Begränsat antal platser. Sista anmälningsdag 5 november. Bindande anmälan. Välkommen!

2017-08-21

LättGympa på schemat! Senare start för LöpTeknik och Judo i Genarp.    

Vi är jätteglada att kunna lägga till LättGympa på schemat - det blir som vanligt på torsdagar kl. 9.30 till 10.30 i Dojon.

LöpTekniken och Judon i Genarp börjar först nästa vecka (vecka 35), dvs 2 september respektive 30 augusti. Välkomna!

2017-08-20

Välkomna till en ny termin!

Här är vi (nästan alla) som instruerar och jobbar för klubben under hösten.

Läs mer om klubben och våra instruktörer under kontakt.


Vill du också vara med? Du är hjärtligt välkommen, ta kontakt med Ida i kansliet.

2017-08-17

Nu på måndag den 21 augusti börjar den nya terminen!

Välkomna till en ny termin med många nya spännande pass och utökade öppetider i gymmet. Kolla in det nya schemat!

Läs mer om våra nyheter under kampsport, fitness och gym.


Välkomna till en kul och spännande termin!

2017-07-14

Kansliet har sommarstängt      

Vi är åter på plats 14/8.

Har du frågor eller funderingar kontakta oss via e-post eller sms (ej telefon) , så återkopplar vi så fort som möjligt.

e-post: info@sandbytc.se / sms: 0730-516095

Trevlig sommar!

2017-07-02

10-kortet kommer åter     

Från och med nu går det att köpa 10-kort för våra fitness-pass. Ett bra alternativ för dig som inte vill/kan träna varje vecka. Du måste fortfarande vara medlem i klubben för att kunna träna. 10-kortet kostar 750 kronor för vuxna och 650 kr för reducerat pris. Se vidare under Priser.

2017-06-30

Förlängda öppetider i gymmet    

Efter önskemål från medlemmar i medlemsenkäten utökar vi nu öppetiderna i gymmet till 05.00 - 23.00.

Gymmets nya öppetider

05.00 - 23.00

2017-06-06

Sommaravslutning 8 juni!   

Välkomna på sommaravslutning alla medlemmar och familjer! Vi träffas kl. 18.30 i Dojon och umgås, leker och äter grillad korv. Medlemmar bjuder på och korv och dricka, ni som inte är medlemmar kan köpa korv/kaffe/saft för 10 kr st.

Vi önskar er alla en härlig sommar! Håll utkik på hemsidan efter sommarens pass och höstens schema.

2017-06-06

Härlig sommaravslutning!   

Med lek, skratt och grillad korv. Vi önskar er alla en skön sommar!

Håll utkik på hemsidan efter sommarens pass och höstens schema.

2017-05-31

Grattis Emma Grönberg och Gustav Hovander!   

Ni vann i tävlingen på Sandbydagen och får var sitt allkort för höstterminen 2017 och kan träna allt klubben erbjuder!   

Var är denna bild tagen?

2017-05-15

Succé på Sandbydagen! Tack alla ni som besökte oss på Sandbydagen i lördags, deltog i tävlingen, passade på att utnyttja erbjudandet och kom och tittade på vår uppvisning. Det är jätteroligt att engagemanget i byn är så stort!

Tack också till alla fantastiska medlemmar som visade upp vad de kunde under dagen.

Var är denna bild tagen?

2017-05-08

Tävling och uppvisning på Sandbydagen!  

Under Sandbydagen har du möjlighet att tävla med oss om ett allkort för hela höstterminen (värde upp till 1 425 kr). Genomför du tävlingen bland de 90 första får du också ett litet pris.

Dessutom är det uppvisning av Judo och Dans klockan 13.00 i vår Dojo! 

2017-04-30

Supererbjudnande! På Sandbydagen kan du teckna allkort för 200 kr. Kortet gäller terminen ut. Medlemskap hela 2017 ingår.   

Erbjudandet gäller endast under Sandbydagen, den13 maj.

Kom och teckna kort hos oss i Byahuset eller teckna här via hemsidan

2017-04-23

Stort tack till alla fantastiska barn, föräldrar, ledare och funktionärer som gjorde vårt läger och Skåneserien i Genarp så roligt och bra!

2017-03-26

Välkomna till Genarpskampen: Sandby Judo Camp och Skåneserien i Genarp!

Vi behöver din anmälan senast 12 april.   

Läs mer under våra aktiviteter.

2017-03-20

Malin åker på en välbehövlig semester! Pass 23/3-7/4 flyttas till 21/3 och 12/4, se till höger. Dessutsom kan ni träna HIIT 22/3 och 5/4 19.00-20.00.

Missa inte heller prova-på-passet Soma Move den 17/4!


Och så förstås alla våra andra bra pass inom fitness!


Tisdagen den 21/3:

Core med boll 10.30-11.30  EXTRA PASS

Core med boll 19.00-20.00  EXTRA PASS

Zumba Fitness 20.00-21.00  EXTRA PASS


Onsdagen den 22/3:

HITT 19.00-20.00 Dojon  EXTRA PASS


Onsdagen den 5/4:

HITT 19.00-20.00 Dojon  EXTRA PASS


Onsdagen den 12/4:

Core med boll  9.00-10.00 EXTRA PASS

Zumba Gold    10.00-11.00  EXTRA PASS


Måndagen den 17/4:

Soma Move 10.30- 11.30 Dojon  NYTT PROVA-PÅ PASS

2017-03-11

West Fight - Jujutsutävling hos Sandby Träningscenter 11 mars. Hjärtligt tack till alla som deltog, fansastiskt kört av er alla! Tack också till Rob, Anders och alla andra som hjälpte till i  arrangemanget.

2017-03-02

Vecka 10 (6-10 mars) kommer vår kanslist vara på semester, ni når henne på mail.

Matti kommer bemanna kansliet på kansltiderna måndag till torsdag. Fredag är tyvärr kansliet stängt på kanslitiden.

2017-02-27

Nu är gymrenoveringen etapp 1 färdig! Tack alla som ställt upp för klubben! Läs mer om kommande planer under Gymrenovering.

2017-02-18

Nu är gymrenoveringen igång! Följ vad som är på gång på Gymrenovering. Varmt välkomna och hjälpa till!

Måndag: Lätt CardioCykling                          10.00

                 Judo Alla välkomna!                        18.00   

                 CardioCykling                                  18.30

                 BJJ                                                      19.00

                 HIIT                                                   20.15


Tisdag:    Sport Jujutsu                                   17.15

                 Boxercise Specialpass                    18.15


Onsdag:  Zumba Gold Annan tid!                 10.00

                 Core med boll/pilates/styrka       19.00

                 Zumba Fitness                                20.00


Torsdag:  LättGympa                                        9.30

                  Judo Alla välkomna!                       18.00

                  HIIT Specialpass                             19.00


Fredag:     Core med boll                                  9.00

                  Zumba Gold                                   10.00


Lördag:    LöpTeknik                                         9.15

                  BJJ                                                    10.00


Söndag:  Zumba Fitness                                 17.00

2017-02-17

Sportlovsschema med gästspel!

Under sportlovet kommer barn- och ungdomsverksamheten minska och gymmet hålla stängt för renovering. Ni som har gymkort är hjärtligt välkomna till alla vår andra pass under veckan - och till renoveringen så klart!

Så här ser schemat ut:


2017-02-12

Assisterande klubbtränarutbildning på Sandby Träningscenter 11-12 februari. Här är alla nya assisterande klubbtränare med kursledarna.

Nu har Skåne ytterligare 22 assisterande klubbtränare! Grattis till alla er som klarade kursen och grattis judoskåne till fler bra klubbtränare!

2017-02-09

Leandro Viera håller BJJ-träningspass. Leandro Vieira, en av de bästa BJJ-coacherna och brottning för MMA-coacherna i världen. Han har bl.a. studenter som UFC-mästare Daniel Cormier, Luke Rockhold, Cain Velasquez och många fler.

Tack till Mikael Kretz som gjorde det möjligt!

2017-02-04

Fanstastiska insatser i  SydCup och Skåneserien den 3 och 4 februari, bland annat Sandby Judos första guld i SydCup, erövrat av Gustav Jönsson. Stort grattis till er alla som deltagit och hållit Sandby Judos fana högt.  

2017-01-29

Pokaljakt i Genarp. Ett 30-tal barn och ungdomar från Team Griffin övade

på att tävla. Bra jobba alla! Och tack till Stephan och alla tränare som

gjorde det möjligt.

2017-01-26

Glöm inte föräldramötet för judobarns föräldrar idag kl. 18.30-19.30.