Fitness

Fitness

Gruppträning när det är som roligast!

Boka pass (gäller ej barnpass)


Boka pass om du vill gå på fitnesspass eller kampsportspass som riktar sig till vuxna (från åk 7 och uppåt). Genom att boka håller vi koll på att vi inte blir för många på passen och du får också meddelande om det blir någon förändring med ditt pass. Du kan boka pass via knappen ovan eller genom att ladda hem appen Zoezi (Gymsystem).

Boka pass

Boka via zoezi

Du kan enkelt hålla koll på din träning, boka pass, se fakturor mm genom appen Zoezi. Efter nedladdning söker du på Sandby Ideella Träningscenter, skapar konto och sedan är det bara att boka önskat pass.


Regler vid bokning

  • Boka endast de pass som du tänker gå på.
  • Boka lagom. Boka inte upp pass "ifall jag har lust", tänk på att det är ett begränsat antal deltagare per pass och vi vill ge så många som möjligt chans att träna.
  • Avboka din plats om du inte kan gå på passet, minst en timme innan passet börjar. 
  • Avbokning sker från din medlemssida som du når där du bokar (via länken till vänster).


VÅRA FITNESSPASS

_________________________________________________________

EFIT/HIIT

HIIT - HögIntensiv Intervall Träning. EFIT - Effektiv Funktionell Intensiv Träning. Högintensiv träning som utförs i intervallform. Effektivt och roligt! Övningarna utmanar kroppens stabilitet, balans, styrka och uthållighet. Från åk 4 till vuxen.

Lätt CardioCykling

En lättare form av CardioCykling. Vi tar det lite lugnare, och tränar kondition, uthållighet och styrka i intervaller.

Från åk 7 till vuxen.

A Dance Class

Till en blandning av latinsk musik och pop dansar och tränar vi samtidigt. Grundsteg kombineras till en danskoreografi och snabba rytmer varvas med lugnare till konditions- och intervallträning.

Från åk 7 till vuxen.

WeDance

Med Zumban som bas dansar vi oss igenom detta pass. Tempot är högt och fokus ligger på glädje, rytm, kondition och koordination. Snabba rytmer blandas med lugnare till en konditions- och intervallträning.

Från åk 7 till vuxen.

Soma Move

En atletisk, svettig men också mjuk  träningsform. I mönster av olika rörelser flödar man fram med kroppen som verktyg och andningen är en naturlig del av rörelserna. Du tränar styrka, balans, smidighet, kondition och närvaro. 

Från åk 7 till vuxen.

Uppv. och stretch

Uppvärmning med stretching- En uppvärmning följt av stretching av hela kroppen som bygger upp din smidighet och förhindrar skador.

Från åk 7 till vuxen.

Innefys

Olika kombinationsövningar till musik.

Från åk 7 till vuxen.

Styrkeboll

Styrka med boll där vi tränar stabilitet, balans och jobbar främst med musklerna runt ryggraden.

Från åk 7 till vuxen.

WeDance Easy

För dig som vill träna WeDance i ett lite lugnare tempo och med lite enklare koriografi.

Från åk 7 till vuxen.

Löpträning

Nivåanpassad gruppträning för dig som gillar att springa.

Från åk 4 till vuxen.

Muskelbyggande cirkelträning

Med cirkelträning tränar du både effektivt och på ett tidsbesparande sätt. Cirkelträning är en bra träningsmetod för hälsa och funktionsförmåga. Du förbättrar både syreupptagningsförmåga och din muskelstyrka.

Från åk 7 till vuxen.

Fri dans och med.

Fri dans och meditation- Här rör man sig fritt till musik och låter kroppen röra sig såsom den vill röra sig i glädje. Det är även ett stort fokus på meditation där man har möjlighet att komma i kontakt med sig själv och hitta ett inre lugn.

Från åk 7 till vuxen.